EFICIENTA

Noi ințelegem principiul eficientei ca pe un element fundamental in realizarea de avantaje fata de concurență. De câte ori nu ați auzit afirmația: „Dumneavoastră lucrați efectiv dar nu eficient!“ și poate ați strâmbat din nas si v-ați considerat tratat nedrept. Dar tocmai aici se face diferența: Cine lucrează sa obțină un rezultat dorit sau să atingă un țel, lucrează efectiv! Eficient este doar acela care obține rezultatele dorite sau iși atinge țelurile, cu cea mai mică investiție de efort sau timp. Aici e cheia succesului, sa fii cel mai eficient între cei efectivi!

EXPERTIZA

In definirea acestui principiu, nu avem în vedere ințelesul uzual al acestui cuvânt respectiv analiza a unui expert, ci intelesul din psihologia cognitiva si anume acela de competenta la cel mai inalt nivel. Competența este compusă din CUNOȘTINȚE + EXPERIENȚĂ. Daca ambele componente sunt de nivel superior, noi vorbim de expertiză. Numai cu expertiza necesară, puteti avea succes pe piață. Noi nu va oferim decât serviciile in care suntem experți. Pentru a transfera expertiza noastră către experții Dumneavoastră!

EXCELENTA

Viziunea noastră este cea a unei întreprinderi deosebite, care activeaza în interesul clientilor si este orientată către aceștia, care are drept scop realizarea unui profit suficient pentru a subzista pe termen lung dar care își ia în serios și responsabilitatea socială in toate domeniile precum și pe cea referitoare la protecția mediului în care traiește și activeaza. Conform acestui principiu noi lucrăm nu numai pentru noi ci mai ales spre Binele D-voastra. Pentru noi Excelența înseamnă : Să fii cel mai bun posibil și să știi DE CE faci asta!

VALORILE NOASTRE SUNT PLUS VALORILE DUMNEAVOASTRA.

COMUNITATE

Cine lucrează singur, adună … cine lucrează împreună multiplică!

Adică succesul pe termen mediu si lung care  nu este posibil decât împreună cu colaboratori puternici, loiali si motivati. Rezultatele cele mai bune se obțin de cea mai bună echipă și nu de fiecare individual. Aceasta nu înseamnă renunțarea la individualitate, ci integrarea în echipă cu scopul de a realiza obiectivele în cel mai eficient mod posibil. Un climat pozitiv si sentimentul de comunitate sunt foarte importante pentru noi.

DESCHIDERE

Suntem constienți că alți oameni sunt altfel și știm să înțelegem chiar și fără a fi de acord!

Comunicarea noastră e bazată pe fairness si claritate. Avem urechile deschise pentru toți oamenii cu care lucrăm și le integrăm ideile si dorințele în strategia noastră de comunicare. Ne informăm colaboratorii, clienții sau partenerii imediat, creând

astfel transparență și încredere. Cine preia responsabilitate trebuie sa fie comunicativ și să dezvolte abilităti de dezamorsare și rezolvare amiabilă a situatiilor conflictuale.

PERFORMANTA

Sau mai simplu: Performant ești când se întoarce clientul și nu marfa!

Responsabilitatea noastră și a colaboratorilor noștri este de a urmări permanent realizarea obiectivelor propuse la cel mai inalt nivel posibil. Atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri, dar nu în ultimul rând și pentru oamenii cu care lucrăm, cautăm să obținem o situație de win-win, de care să profite toți, clienții noștri, colaboratorii noștri si noi. Performanța este realizarea obiectivelor la exact calitatea dorita, cu cel mai mic efort posibil si spre satisfacția tuturor celor implicati.

RESPECT

„În lipsa de respect se întâlnesc aroganța cu ignoranța“ (Peter E. Schumacher) este convingerea noastra profunda.

Noi tratăm alți oameni sau instituții la fel cum ne tratăm pe noi înșine, conștienți de valoarea și demnitatea fiecăruia în parte. Apreciem realizările fiecăruia și nu dezapreciem eșecurile. Acceptăm și tolerăm orice ideologie, orientare sau principii, atâta timp cat e conformă cu legislația si valorile fundamentale ale umanității.

TOP