PROJECT MANAGEMENT
& HUMAN RESSOURCES

Managementul proiectelor, fie că e vorba de o investiție, o licitație pe care o organizați sau la care participați, implementarea unui sistem IT, de in- sau outsourcing sau de alte proiecte importante în organizație, confruntă multe companii cu o serie de dificultăți care rezultă tocmai din esența unui proiect care, de regulă, este o activitate limitată în timp și de cele mai multe ori extrem de specializată. In plus, orice proiect operează cu date extrem de sensibile care e de preferat să rămâna în interiorul organizației.

Multe companii iși pun în acest sens intrebări, cum ar fi:

  • Cum pot găsi personal specializat care să îmi desfășoare proiectul si cum pot ocupa acest personal în timpii „morți“ din cadrul derulării acestuia sau în perioada dintre sfârșitul unui proiect și demararea celui următor?
  • Cum pot asigura, prin angajări, competența personalului?
  • Cum pot asigura rămânerea datelor în interior în cazul in care, după terminarea proiectului, nu mai pot ocupa personalul implicat în proiect?
  • Cum pot asigura confidențialitatea informațiilor în timpul desfășurării proiectului în așa fel încât ele să nu ajungă la concurență?
  • Cum pot fi sigur de loialitatea și integritatea membrilor echipei de proiect, mai ales in proiecte de achiziții?

Aceste întrebări și altele, de altfel perfect legitimeîși găsesc răspunsul în contractarea acestor activitati cu Dr. Vesmas & Partner:

  • Personal de top, cu expertiză deosebită în acest domeniu
  • Costuri numai strict legate de proiect atât in cuantum cât și în timp
  • Discreție și confidențialitate garantată 100% prin contractul între două persoane juridice.
  • Integritate absolută pentru că singurul nostru interes este de a vă servi interesele D-voastră

În materie de Human Ressources, vă oferim toată gama de servicii din acest domeniu, recrutare, negociere, verificare a certificatelor si diplomelor, investigații la preangajatori și head huntingeficient si discret, fără ca numele companiei D-voastră să devină cunoscut decât în momentul în care considerați D-voastră caâă este cazul. Totul, 100% dupa criteriile si profilurile definite de D-voastră.

Expertiza noastră se extinde și asupra unor domenii specifice privind toate raporturile contractuale de muncă,  protecția și securitatea muncii, igiena muncii, etc., în conformitate cu legislația românească și europeană în permanentă dinamică.

TOP