CONSULTING
FINANCIAR,
JURIDIC SI PR

Fiecare companie, ca și fiecare persoană fizică, trebuie să iși îndeplinească obligațiile financiare față de societate, reprezentată prin stat. Contribuția fiecăruia la bunul mers al societății, prin impozitele si taxele legale, este extrem de importantă si duce la buna funcționare a vieții publice.

Dar, nu trebuie să plătiți decât ceea ce este neapărat nevoie!

Experiența arată că multe companii nu folosesc nici pe departe toate posibilitățile legale de a-și optimiza plățile către stat. Și plătesc mult mai mult decât ar trebui. Ministrul de finanțe se bucură, lichiditatea și capacitatea D-voastră de a investi în afaceri profitabile … mai puțin!

Printr-o analiză exactă a fluxurilor D-voastră financiare, noi căutăm să găsim calea cea mai avantajoasă de a economisi impozite și taxe atât cât permite cadrul legal. Nici mai mult, dar nici mai putin.

De asemenea, vă însoțim, asistăm și sprijinim în

negocieri cu autoritățile financiare, căutând mereu rezolvările cele mai avantajoase pentru D-voastra.

Consultanța juridică o oferim prin case de avocatură partenere, cu care colaborăm strâns și ne coordonam strategiile pentru a realiza o protecție cât mai eficientă a drepturilor D-voastră legitime, precum și promovarea intereselor D-voastra legale.

In materie de PR (Public Relations) vă sprijinim în organizarea și moderarea de event-uri cu clienți, furnizori sau parteneri, workshop-uri, seri de infotainment, etc. in vederea creșterii prezenței D-voastră în perceptia publică, extinderii rețelei D-voastră operative, precum și realizarea și menținerea unui tonus pozitiv al clienților și interesenților față de compania D-voastră.

De asemenea, vă insoțim activ sau pasiv în relația D-voastră cu mass-media tipărită sau audiovizuală, un domeniu extrem de sensibil și hotărâtor în promovarea unei imagini pozitive a companiei D-voastră.

TOP