PERSPECTIVA
EUROPEANA

România, ca stat membru al UE, nu mai este o piață izolată, ci parte integrantă din piața europeană, care oferă imense oportunități de expansiune și dezvoltare dar  comportă și o serie de provocări și riscuri noi.

Prin experții noștri, unii cu mare experiență pe piețele europene și cu competențe lingvistice în toate limbile de circulație europeană (germană, engleză, franceză, spaniolă) vă putem sprijini cu succes în negocieri cu parteneri europeni de afaceri, cu autorități europene, în căutarea și găsirea de parteneri pe piețele europene sau în asigurarea legalității activităților D-voastră în Europa.

De asemenea, un element determinant in portofoliul serviciilor oferite de Dr. Vesmas & Partner, în

reprezintă ASISTENȚA LA ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE.

Sprijinul nostru începe de la definirea proiectului, asigurarea eligibilității, redactarea completă a documentației, urmărirea proiectului în tot procesul de aprobare, iar dupa aprobare, continuarea documentării, la termenele contractate, pe tot parcursul derularii proiectului finantat.

Expertiza noastră deosebită in materie de Drept al Uniunii Europene precum și experiența practică acumulată de colaboratorii noștri, vă asigură șanse mari de obținere a finanțarii dorite.

TOP